Hieronder kun je lezen wat cliënten van mij en mijn werkwijze vinden.
Vanwege de vertrouwensband met mijn cliënten heb ik er bewust voor gekozen om alleen voornamen en geen foto’s te gebruiken. 

Uit privacy overweging vraag ik niet om een google review te plaatsen.

 • Het coaching in werktraject met Petra heb ik als zeer nuttig ervaren. Het heeft bij mij even geduurd voordat ik mezelf kon openstellen voor een coach. Ik dacht dat los ik zelf wel op, maar ik viel iedere keer in dezelfde valkuilen zowel op mijn werk als in mijn relatie. Het fijne is dat in haar coaching zowel zakelijk als privé doelen worden meegenomen. Ik functioneer beter en ik ben productiever waardoor zich weer mooie kansen voordoen. Petra is een kundige vrouw, die analytisch naar je luistert en met je spart. Geen adviezen van dit moet je zo doen of zo. Maar met de gesprekken en oefeningen gaat ze daadwerkelijk de diepte in waarin de valkuilen bloot gelegd worden. Ik heb geleerd om op verschillende manieren met mijn valkuilen om te gaan en hoe ik ze kan omzeilen. Ik ervaar meer rust in mijn leven en ik heb mezelf beter leren kennen. Ik ben erg blij met deze investering in mijzelf. Het traject heeft mijn werkgeluk verhoogd en het geleerde komt ook mijn relatie ten goede waardoor ik veel minder stress in mijn leven ervaar. Petra kwam op het juiste moment in mijn leven en ik kan haar als coach aanbevelen. Nogmaals dankjewel Petra.

  Maarten, 56 jaar Development Manager
 • Na de komst van onze kinderen waren we vooral bezig met het managen van ons gezin. We waren elkaar behoorlijk uit het oog verloren toen we bij Petra kwamen. We leefden op de automatische piloot en er waren veel onderlinge irritaties. Door onbegrip werd de afstand steeds groter tussen ons. We stonden er eerder niet bij stil dat onze relatie naast ons gezin ook aandacht nodig had. Door het relatiecoachtraject bij Petra heb ik vooral veel geleerd van bewustwording van mijn eigen gedrag en kennis over onze dynamiek hoe je op elkaar reageert. Je kunt zelf veel doen om je gedrag richting elkaar te veranderen. Door hier steeds maar aan te blijven werken hebben wij elkaar weer gevonden en zijn wij elkaar weer leuk gaan vinden wat rust in ons leven geeft.

  Kian, 47 jaar Project Manager Engineering
 • Een aantal maanden geleden zijn mijn vriendin en ik bij Petra terecht gekomen, dit met de reden dat er iets was voorgevallen wat een deuk in onze relatie heeft opgeleverd. Op het begin twijfelde ik of ik hier wel aan mee moest werken, omdat ik hier niet helemaal in geloofde. Nu wij eenmaal een aantal sessies en dus ook maanden verder zijn en hier achteraf op terug kijkend, zijn wij blij dat wij de keuze hebben gemaakt om er samen voor te gaan. Ik vond ons in eerste instantie te jong voor een relatietherapeut. Nu achteraf gezien hebben, zowel mijn vriendin als ik, veel aan de sessies met Petra gehad. Ik zou daarom ook adviseren Petra in te schakelen, niet alleen voor je relatie, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Het heeft mij en ons veel opgeleverd.

  Roelof, 25 jaar Manager Vastgoed
 • Sinds de sessies bij Petra ben ik als persoon enorm gegroeid en vooral veel onzekerheid kwijt geraakt. De knop ging bij mij om en door gesprekken op mijn werk aan te gaan is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. Petra, heel erg bedankt voor jouw fijne en warme hulp waardoor je een ander mens van mij hebt weten te maken.

  Karin, 45 jaar Contract Manager
 • Ik vond de coaching bijzonder mooi. Je leert om sterk, vanuit je eigen -ik- liefdevolle keuzes te maken voor jezelf en voor je partner. Op deze manier kwam ik erachter wat belangrijk is voor mij en dit heeft voor onze relatie heel mooi uitgepakt. Petra kijkt niet naar het "perfecte resultaat of plaatje", maar naar wat er echt nodig is om beide personen in een relatie te helen. Ik kan achteraf zeggen dat ik niet alleen mijn relatie nieuw leven heb ingeblazen, maar ook een nieuw leven in de relatie met mijzelf.

  Sara, 24 jaar HBO student
 • Ik was mezelf kwijt geraakt in onze relatie toen we bij Petra kwamen. Het was vooral tegen elkaar communiceren i.p.v. met elkaar zaken waar we tegen aanliepen bespreekbaar maken. Naast het relatiecoachtraject heb ik ook een aantal mental coachgesprekken gehad om terug bij mezelf te komen. Als ik mezelf ben dan ben ik leuker voor mijn omgeving was mijn grote ontdekking. Mezelf mogen zijn en mezelf meer laten zien heeft mijn eigenwaarde vergroot en door het traject samen is onze liefde dankzij Petra weer opgebloeid.

  Kaatje, 46 jaar Office Manger
 • Ik ben eerder met een aantal psychologen en psychiaters in mijn leven in contact geweest en geen van allen wist mijn patroon waar ik in mijn relatie en op mijn werk op vastliep te doorbreken. Totdat ik bij Petra een familieopstelling en nog een andere systemische oefening deed. Ineens werd het mij duidelijk waarom ik steeds in dezelfde valkuil liep. Ik ben door deze inzichten en onze gesprekken een veranderingsproces ingegaan en ik dank God op mijn knieën dat Petra op mijn pad is gekomen.

  Stefan, 58 jaar Engineer
 • Petra heeft mij geholpen om anders dan voorheen met bepaalde situaties op mijn werk om te gaan en ik heb geleerd om mijn team verbindend te coachen wat zichtbaar zijn vruchten afwerpt. Door haar luisterend oor en het geven van goede inzichten kreeg ik voldoende input en handvaten om situaties vanuit een andere invalshoek te bekijken, voor mezelf de juiste beslissingen te nemen en hoe mijn grenzen eerder en beter te voelen en aan te geven. Voor mij heeft het traject bij Petra veel nieuwe inzichten en rust gebracht.

  Pauline, 52 jaar Directie secretaresse
 • Wij zijn er dankbaar voor dat wij onze relatie van 38 jaar niet los hebben gelaten. De strohalm waarmee we nog net verbonden waren toen we bij Petra kwamen, hebben we beide vastgepakt en met o.a. Petra's hulp hebben we onze verbinding weer steviger gemaakt. Dankzij Petra's hulp is er een nieuwe lood aan de stam van onze levensboom gaan groeien. Meer nieuwe jonge takken zijn nu weer aan het groeien. Er zit weer leven in onze boom. Dat wij nog maar lang samen mogen groeien. Petra dankjewel voor jouw aandeel hierin.

  M&M, 55 en 56 jaar Development Manager & Coördinerend begeleider
 • Na lang te hebben getwijfeld om hulp te gaan zoeken ben ik uiteindelijk bij Petra uitgekomen. Dit was de beste keuze die ik sinds een lange tijd heb gemaakt. Ik voelde me op mijn gemak om mijn hart compleet bij Petra te luchten. Ze heeft mij geholpen door het toepassen van verschillende technieken om met een andere blik naar mezelf te kijken. Ieder afspraak met Petra voelde alsof ik alles er even uit kon gooien bij een vriendin, die mij door haar vragen aan het denken deed zetten. Hierdoor heb ik er voor mezelf uit kunnen wat voor mij nodig was om verder te kunnen. Ik bedank Petra enorm hiervoor.

  Jasmijn, 23 jaar student en zelfstanding ondernemer
 • Na jaren 3 ploegendiensten werken zat ik er voor een 2e keer er helemaal doorheen. Alles stond onder hoge spanning, ik, mijn werk en mijn relatie. Door de gesprekken met Petra ben ik mezelf weer gaan omarmen en dat is al een hele stap. Door Petra ben ik er achter gekomen dat ik teveel aan het pleasen was en te weinig aan mezelf dacht. Ik heb nu meer zelf inzicht en weet wat mijn valkuilen zijn. Petra heeft me weer op de goede weg gezet. Nu doorpakken en volhouden. Dat gaat mij lukken, want ik mag altijd op Petra terugvallen!! Een hele grote dankjewel voor jou Petra.

  Eddy 52 jaar
 • Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Petra. Prettig is dat ze de tijd neemt en niet met afgemeten afspraken werkt. Ze gaat sympathiek met je in gesprek zoals een ander die dicht bij je staat. Tijdens de gesprekken en oefeningen luistert ze goed en merkt ze van alles op wat treffend in mijn leven is. Ik heb inzicht gekregen in mijn eigen stuk waarom relaties mislukte. Door in het begin van een relatie te veel mijn best te doen om gezien te worden en mezelf weg te cijferen, bereikte ik het tegenovergestelde. Van binnen voelde ik steeds meer irritaties met ruzies en het uiteindelijk beëindigen van relaties tot gevolg. Ik heb geleerd dat ik eerder mijn gevoelens, behoeftes en verlangens mag delen. Dankzij Petra ben ik dit gaan inzien en heb ik een mooie persoonlijke groei doorgemaakt waarvoor ik haar erg dankbaar ben.

  Jan, 64 jaar Zelfstandig ondernemer
 • Petra's gesprekken geven mij kracht en voor het eerst in lange tijd zie ik het leven weer met vertrouwen tegemoet. Voordat ik bij Petra kwam zag ik er tegenop om nog ruim 60 jaar te leven. Ik heb mijn kinderen beloofd dat ik probeer om 100 jaar te worden. Nu borrelt het gevoel dat ik het nog wel wat langer wil volhouden dan 60 jaar. Mijn kracht is terug en daar ben ik Petra heeeeeeeeeel erg dankbaar voor! Fijn dat ik zo'n bijzonder mens op mijn pad heb gekregen om mij te helpen :-).

  Catharina 39 jaar
 • Petra is kundig, oprecht en vriendelijk. Ze gaf me gelijk een vertrouwd gevoel en ze heeft mij op een fijne ontspannen manier kunnen helpen. Ik kreeg veel goede inzichten om thuis mee aan de slag te gaan. De knop is helemaal om, ik heb veel meer rust in mijn hoofd. Erg waardevol en een absolute aanrader. ”

  Leoni, 38 jaar operatie assistent
 • Doordat ik keuzes op privé en werkgebied naar aanleiding van onze gesprekken gemaakt heb, ben ik heel blij met hoe mijn leven nu is. Ik vond het fijn om met Petra te praten en te ventileren. De gesprekken hebben voor rust in mijn leven gezorgd. Ik meen oprecht vanuit mijn hart dat Petra een bijzonder en fijn persoon is die haar vak met passie en professioneel uitoefent.

  Ahmed, 35 jaar Logistiek medewerker en ondernemer
 • In een zware periode van intens verdriet door het verlies van mijn werk en het einde van mijn relatie, na meer dan 25 jaar, ben ik bij Petra terecht gekomen. Zij heeft mij op een prettige, warme en begripvolle manier als coach bijgestaan. Verschillende trainingen en oefeningen hebben mij goed geholpen om dingen weer in het juiste perspectief te zien. Thanks Petra

  Annelies 64 jaar
 • Gelijk na ons eerste gesprek voelde ik weer nieuwe energie en kracht in mezelf opkomen. Petra bood mij inzicht door verder door te vragen en raakte hele specifieke punten en bood mij nieuwe kansen en inzichten op commercieel gebied waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik werd met haar hulp sterker in mijn communiceren naar (potentiele) klanten. Dankjewel Petra.”

  Eefje, 44 jaar zelfstandig ondernemer
 • Ik ben bij Petra geweest, omdat ik niet lekker in mijn vel zat zowel privé als zakelijk. Ik heb onze gesprekken als zeer prettig ervaren en het hielp mij echt om een knop om te zetten op een paar punten. Ik vond dat zeer apart, omdat ik hier normaal niet zo voor open sta om allemaal persoonlijke dingen te delen. Dus echt een aanrader. Als je twijfelt probeer het toch eens en je bepaalt zelf wat je wilt laten zien en delen.

  Jochem, 42 jaar zelfstandig ondernemer
 • Lieve Petra, Jij hebt geen idee wat je met mensen doet, jij kan mensen een geluksgevoel geven dat iemand weer in zich zelf gelooft en mensen laten zien hoe mooi het leven is. Ik ben je héél erg dankbaar hiervoor.

  Kelly, 42 jaar zorg assistent
 • Ik heb kennis gemaakt met de zelfontwikkeling van mijn eigen ik. Doordat Petra mij vragen stelde moest ik gaan voelen, maar dat was nog niet zo gemakkelijk voor mij. Ik ben zelf hoog gevoelig, maar ik kwam zelf niet bij mijn gevoel. Ik stopte mijn gevoel weg en ik zat meer in mijn hoofd. Uit zelfbescherming denk ik, doordat ik door de jaren heen zo het best met mijn eigen trauma’s kon omgaan. Maar Petra stelde mij rake vragen op een liefdevolle manier. Daardoor dwong ze mij toch onder woorden te brengen wat ik echt van binnen voelde. Ze liet mij inzien dat je eigen ik meer kan omzetten dan je denkt en zo komt er bewustwordingsproces op gang. Petra is alert, ze weet je te triggeren en ze laat je inzien waar het hekel punt zit. Nou meid chappeau, ik ben je erg dankbaar.

  Mariëlle, 47 jaar zelfstandig ondernemer
 • Nooit gedacht dat een samengesteld gezin met pubers makkelijk zou zijn. Maar ook niet dat we ooit zó vast zouden lopen. We waren niet echt van plan om hier hulp voor te zoeken. Dat is toch wel een stap…Maar O, zo blij dat we Petra hebben ontmoet. Petra’s hulp was verrassend en eenvoudig. Ze heeft specifieke aandacht voor alle betrokkenen. En weet dit vervolgens samen te smelten tot een oplossing waar iedereen gelukkig van wordt. Het is verbluffend hoe snel we resultaat boekten. Nog elke ochtend beginnen we vrolijk aan een nieuwe dag.

  Sabine, 48 jaar zelfstandig ondernemer
 • Petra heeft mij erg geholpen om terug in te zien waar het eigenlijk om gaat in een relatie. Niet blijven hangen in het verleden, aanpakken van je blokkades en met liefde samen aan de slag, met ruimte voor het gevoel en de behoeftes van de ander. Als je er midden in zit, zie je het niet altijd even helder. Met de visie en aanwijzingen van Petra heb ik afstand kunnen nemen van de situatie die veranderd moest worden en dat helpt enorm! En dit geldt niet alleen voor mij, maar voor de anderen. Ze heeft ons opnieuw in verbinding met elkaar gebracht. In een paar weken 180 graden gedraaid! Ik ben er ontzettend blij mee!

  Hans, 49 jaar schade expert
 • Toen ik hoorde over Maasstroom Coaching was ik eerst een beetje sceptisch hierover. Ik dacht, ja heeft dit nou wel zin om een beetje te praten enzo. Toch maar gedaan en zeker geen spijt van gehad! Heel erg snel resultaat gezien met haar communicatie coaching, we gingen met sprongen vooruit door de werkwijze die wordt gevolgd. Dit is zeker een aanrader voor zowel volwassenen als voor jongeren. Ook Petra zelf is heel erg fijn, ze luistert heel goed en kan zich erg goed inleven in anderen. Mijn conclusie: een top werkwijze met snelle grote sprongen. Dus zeker een aanrader.

  Thomas, 19 jaar student
 • Petra is een hele lieve en vooral meelevende vrouw. Ze weet waar ze over praat. Ze is erg kundig en verstaat haar vak goed.

  Julia, 26 jaar zelfstandig ondernemer
 • Je bent een heel prettig persoon waar ik me bij op mijn gemak voel. Ik vond de gesprekken heftig, maar heel prettig en het heeft mij ontzettend geholpen om zakelijk andere keuzes te maken”

  Willemijn, 43 jaar zelfstandig ondernemer
 • Petra is een lieve coach die jou met alle liefde graag verder helpt naar het worden van een betere versie van jezelf. Ze luistert en is begripvol en weet wat er nodig is. Ideaal als je struggeld en niet meer weet wat je moet doen.

  Evelien, 20 jaar
 • Tijdens het intake gesprek heb ik aangegeven wat mijn problemen waren en samen hebben we gaandeweg deze problemen geanalyseerd en gekeken naar de mogelijke oplossingen om te kunnen toepassen. Daarbij werk ik goed geholpen door Petra’s manier van vragen stellen. Ik beveel Maasstroom Coaching daarom ook aan iedereen aan.

  Jason, 50 jaar projectleider
 • Petra is vriendelijk, meelevend en oprecht. Ze kan ook hard confronteren wat mij goed geholpen heeft. Ik heb geen spijt gehad om de stap naar Maasstroom Coaching te zetten. Dit is een juiste keuze geweest.

  Henri, 42 jaar logistiek medewerker
 • Petra is een fijne therapeut / coach. Vanaf het eerste gesprek voelde het vertrouwd, veilig en open om alles te mogen delen. Door de gesprekken met veel variatie van oefeningen liet Petra ons beter naar onszelf kijken en kregen we mooie inzichten en tools. Samen zocht ze naar onze kracht en verantwoordelijkheid in onze relatie om de balans te herstellen. Ik ben als individu ontzettend gegroeid en daar ben ik Petra heel dankbaar voor.

  Diana, 42 jaar huismoeder
 • Bij Petra voel je je vrij om te zijn wie je bent! Om jouw diepste gevoelens, angsten en blokkades te delen zodat je samen met Petra een ander pad kan bewandelen om je uiteindelijke doel te bereiken. Ik heb een hele sterke groei doorgemaakt om te komen waar ik nu sta en mijn rugzak draagbaarder te maken. Het resultaat is verbluffend. Petra bedankt dat je samen met mij dit pad hebt bewandeld en mij naar de juiste richting hebt geleid.

  Linda, 46 jaar energetisch therapeut
 • Ik zat al maanden in mijn maag met een burenruzie. Ik heb Petra ingeschakeld hoe hier beter mee om te gaan. Met behulp van haar plan van aanpak ben ik een gesprek aangegaan. We communiceren nu weer goed als buren wat een ontzettende opluchting voor beide is.

  Elise, 54 jaar