Hieronder kun je lezen wat cliënten van mij en mijn werkwijze vinden.
Vanwege de vertrouwensband met mijn cliënten heb ik er bewust voor gekozen om alleen voornamen en geen foto’s te gebruiken.

 • Petra is kundig, oprecht en vriendelijk. Ze gaf me gelijk een vertrouwd gevoel en ze heeft mij op een fijne ontspannen manier kunnen helpen. Ik kreeg veel goede inzichten om thuis mee aan de slag te gaan. De knop is helemaal om, ik heb veel meer rust in mijn hoofd. Erg waardevol en een absolute aanrader. ”

  Leoni, 38 jaar operatie assistent
 • Gelijk na ons eerste gesprek voelde ik weer nieuwe energie en kracht in mezelf opkomen. Petra bood mij inzicht door verder door te vragen en raakte hele specifieke punten en bood mij nieuwe kansen en inzichten op commercieel gebied waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik werd met haar hulp sterker in mijn communiceren naar (potentiele) klanten. Dankjewel Petra.”

  Eefje, 44 jaar zelfstandig ondernemer
 • Ik ben bij Petra geweest, omdat ik niet lekker in mijn vel zat zowel privé als zakelijk. Ik heb onze gesprekken als zeer prettig ervaren en het hielp mij echt om een knop om te zetten op een paar punten. Ik vond dat zeer apart, omdat ik hier normaal niet zo voor open sta om allemaal persoonlijke dingen te delen. Dus echt een aanrader. Als je twijfelt probeer het toch eens en je bepaalt zelf wat je wilt laten zien en delen.

  Jochem, 42 jaar zelfstandig ondernemer
 • Lieve Petra, Jij hebt geen idee wat je met mensen doet, jij kan mensen een geluksgevoel geven dat iemand weer in zich zelf gelooft en mensen laten zien hoe mooi het leven is. Ik ben je héél erg dankbaar hiervoor.

  Kelly, 42 jaar zorg assistent
 • Ik heb kennis gemaakt met de zelfontwikkeling van mijn eigen ik. Doordat Petra mij vragen stelde moest ik gaan voelen, maar dat was nog niet zo gemakkelijk voor mij. Ik ben zelf hoog gevoelig, maar ik kwam zelf niet bij mijn gevoel. Ik stopte mijn gevoel weg en ik zat meer in mijn hoofd. Uit zelfbescherming denk ik, doordat ik door de jaren heen zo het best met mijn eigen trauma’s kon omgaan. Maar Petra stelde mij rake vragen op een liefdevolle manier. Daardoor dwong ze mij toch onder woorden te brengen wat ik echt van binnen voelde. Ze liet mij inzien dat je eigen ik meer kan omzetten dan je denkt en zo komt er bewustwordingsproces op gang. Petra is alert, ze weet je te triggeren en ze laat je inzien waar het hekel punt zit. Nou meid chappeau, ik ben je erg dankbaar.

  Mariëlle, 47 jaar zelfstandig ondernemer
 • Nooit gedacht dat een samengesteld gezin met pubers makkelijk zou zijn. Maar ook niet dat we ooit zó vast zouden lopen. We waren niet echt van plan om hier hulp voor te zoeken. Dat is toch wel een stap…Maar O, zo blij dat we Petra hebben ontmoet. Petra’s hulp was verrassend en eenvoudig. Ze heeft specifieke aandacht voor alle betrokkenen. En weet dit vervolgens samen te smelten tot een oplossing waar iedereen gelukkig van wordt. Het is verbluffend hoe snel we resultaat boekten. Nog elke ochtend beginnen we vrolijk aan een nieuwe dag.

  Sabine, 48 jaar zelfstandig ondernemer
 • Petra heeft mij erg geholpen om terug in te zien waar het eigenlijk om gaat in een relatie. Niet blijven hangen in het verleden, aanpakken van je blokkades en met liefde samen aan de slag, met ruimte voor het gevoel en de behoeftes van de ander. Als je er midden in zit, zie je het niet altijd even helder. Met de visie en aanwijzingen van Petra heb ik afstand kunnen nemen van de situatie die veranderd moest worden en dat helpt enorm! En dit geldt niet alleen voor mij, maar voor de anderen. Ze heeft ons opnieuw in verbinding met elkaar gebracht. In een paar weken 180 graden gedraaid! Ik ben er ontzettend blij mee!

  Hans, 49 jaar schade expert
 • Toen ik hoorde over Maasstroom Coaching was ik eerst een beetje sceptisch hierover. Ik dacht, ja heeft dit nou wel zin om een beetje te praten enzo. Toch maar gedaan en zeker geen spijt van gehad! Heel erg snel resultaat gezien met haar communicatie coaching, we gingen met sprongen vooruit door de werkwijze die wordt gevolgd. Dit is zeker een aanrader voor zowel volwassenen als voor jongeren. Ook Petra zelf is heel erg fijn, ze luistert heel goed en kan zich erg goed inleven in anderen. Mijn conclusie: een top werkwijze met snelle grote sprongen. Dus zeker een aanrader.

  Thomas, 19 jaar student
 • Petra is een hele lieve en vooral meelevende vrouw. Ze weet waar ze over praat. Ze is erg kundig en verstaat haar vak goed.

  Julia, 26 jaar zelfstandig ondernemer
 • Je bent een heel prettig persoon waar ik me bij op mijn gemak voel. Ik vond de gesprekken heftig, maar heel prettig en het heeft mij ontzettend geholpen om zakelijk andere keuzes te maken”

  Willemijn, 43 jaar zelfstandig ondernemer
 • Tijdens het intake gesprek heb ik aangegeven wat mijn problemen waren en samen hebben we gaandeweg deze problemen geanalyseerd en gekeken naar de mogelijke oplossingen om te kunnen toepassen. Daarbij werk ik goed geholpen door Petra’s manier van vragen stellen. Ik beveel Maasstroom Coaching daarom ook aan iedereen aan.

  Jason, 50 jaar projectleider
 • Bij Petra voel je je vrij om te zijn wie je bent! Om jouw diepste gevoelens, angsten en blokkades te delen zodat je samen met Petra een ander pad kan bewandelen om je uiteindelijke doel te bereiken. Ik ken Petra nu zo’n 23 jaar. Wij hebben in de afgelopen jaren (samen) heel veel meegemaakt en hierdoor zijn onze “rugzakken” flink gevuld geraakt. We hebben beide een hele sterke groei doorgemaakt om te komen waar we nu staan en om onze “rugzakken” draagbaarder te maken. Wat het ook zo bijzonder maakt, is dat we beide de kant van “hulpverlener” op zijn gegaan. Ik op energetisch, spiritueel en coaching gebied en Petra op mental coaching gebied. Wat onze verbinding nog sterker heeft gemaakt, is dat we nu elkaar mochten helpen om ons “genezingsproces” op gang te brengen. We hebben beide een hele andere manier van werken, maar het doel is hetzelfde en resultaat is verbluffend. Petra bedankt dat je samen met mij dit pad hebt bewandeld en mij naar de juiste richting hebt geleid.”

  Linda, 46 jaar energetisch therapeut
 • Petra is vriendelijk, meelevend en oprecht. Ze kan ook hard confronteren wat mij goed geholpen heeft. Ik heb geen spijt gehad om de stap naar Maasstroom Coaching te zetten. Dit is een juiste keuze geweest.

  Henri, 42 jaar logistiek medewerker
 • Petra is een fijne therapeut / coach. Vanaf het eerste gesprek voelde het vertrouwd, veilig en open om alles te mogen delen. Door de gesprekken met veel variatie van oefeningen liet Petra ons beter naar onszelf kijken en kregen we mooie inzichten en tools. Samen zocht ze naar onze kracht en verantwoordelijkheid in onze relatie om de balans te herstellen. Ik ben als individu ontzettend gegroeid en daar ben ik Petra heel dankbaar voor.

  Diana, 42 jaar huismoeder