Het leven houdt van degene die het leven

Coaching nodig?

Voel jij je vaak depressief? Heb je burn-out symptomen? Loop je al een tijdje vast? Als je het gevoel hebt dat je niet lekker in je vel zit, helpt mental coaching. 

Langere periodes van stress, neerslachtigheid, vermoeidheid en conflicten kunnen je ongelukkig en depressief maken. Door deze overspannen klachten kun je in een burn-out belanden. Belangrijk is om op tijd hulp in te schakelen. 

Persoonlijke groei met coaching

Mental coaching helpt jou inzicht en bewustwording te creëren en het roer om te gooien naar een gelukkiger leven. Belangrijk om te weten is dat je een veel grotere verantwoordelijkheid hebt over je gedachten, emotionele reacties en gedragingen dan je denkt. Jouw manier van denken beïnvloedt sterk je gevoel, je doen en laten. 

Als je goed voor jezelf zorgt, ga je jezelf beter voelen, maak je makkelijker keuzes en trek je mooie dingen aan.

Maasstroom Coaching begeleidt bij het maken van keuzes en het in balans brengen van jouw leven. Als mental coach help ik je een helder beeld te krijgen van jouw behoeftes en gevoelens, jouw manier van communiceren, je talenten en je passies. Per hulpvraag bepalen we samen het plan van aanpak en stellen we doelen. 

Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen.

Met oefeningen zoals NLP en systemische oefeningen, bied ik je inzicht in het verleden zodat jij met kleine veranderingen je leven vorm kunt geven zoals jij dat wil en wat beter bij jouw natuurlijke zelf past. Zo kom jij weer lekker in je vel. 

Wat ik voor jou kan betekenen

Hoe zou het zijn als iemand zonder oordeel naar je luistert en volledig aandacht heeft voor jou zodat je al je behoeftes, gevoelens, twijfels en angsten kunt delen? Of wil je juist grenzen leren aangeven of een andere manier van communiceren aanleren? Met mijn individuele mental coaching bied ik je die mogelijkheid. De coaching sessies gaan alleen over wat JIJ wilt in je leven, niet wat anderen van jou willen. 

Als mental coach en relatietherapeut daag ik je uit, leid, motiveer en inspireer ik jou. Na de coaching sta je dicht bij jouw natuurlijke zelf die weet wat goed voor jou is en ben jij de allerbeste versie van jezelf.

Wil je vrijblijvend contact om af te tasten of ik je kan helpen?  Bel mij of vul het contactformulier in.