Use your smile to change the world, don't let the world change your smile...

Ik ben Petra Maas, geboren in 1974 en ik ben gediplomeerd mental coach, relatietherapeut en gecertificeerd om familieopstellingen te begeleiden. 

Petra staat voor Rots in de branding, vandaar dat deze foto gemaakt is in de branding van de zee. Ik ben graag de rots in de branding voor mijn cliënten en de mensen die dicht bij mij staan. Ik zie werken aan je mentale gezondheid en aan je (werk)relatie(s) als een mooie uitdaging waardoor je meer over jezelf leert en je meer rust, geluk en verbinding met anderen kunt ervaren. Het stellen van doelen helpt hierbij. 

Veiligheid, vertrouwen, warmte en sensitiviteit staan in mijn praktijk voorop, zodat mijn cliënten de moed voelen om zichzelf kwetsbaar op- en open te stellen om aan hun doelen te werken. Jezelf laten zien en jezelf uit spreken als je geen controle hebt over de uitkomst of de gevolgen, roept oa angst, onmacht en andere negatieve gevoelens op. Ongeacht je status of je functie, iedereen krijgt levenslessen en uitdagingen op zijn pad. Het is aan ons hoe we hiermee omgaan. 

Zie, net als ik, werken aan je mentale gezondheid als een uitdaging en ga nieuwsgierig onderzoekend op weg naar jouw einddoel.  Mijn werkwijze is al pratend, voelend en met behulp van NLP en systemische oefeningen bewustwording en (visueel) inzicht te creëren. Mijn liefdevolle confronterende en spiegelende aanpak helpt jou om in beweging te komen en te blijven. 

Het pad naar jouw einddoel zal niet in een rechte stijgende lijn verlopen, maar door alle struggels die je onderweg tegenkomt leer je jezelf wel steeds beter kennen en komen jouw hoofd, hart en lichaam beter met elkaar in verbinding.

Ik spreek uit eigen ervaring dat veranderingen aanbrengen in je leven of in je relatie niet eenvoudig is en vaak heb je je eigen gedrag en patronen niet door. Ook ik handelde op basis van mijn automatische gevormde piloot en dit patroon was zichtbaar in mijn relatie en op de werkvloer. Zakelijk was ik succesvol als internationaal purchase manager en later in de snelgroeiende onderneming samen met mijn man waarbij veel stress om de hoek kwam kijken. Mijn wens een groot gezin ging door Hyperemesis Gravidarum niet geheel in vervulling en een aantal persoonlijke verliezen bracht rouw en verdriet met zich mee. 

Door mijn eigen levenslessen raakte ik steeds meer geïnspireerd in mentale gezondheid en na een omscholingstraject is Maasstroom Coaching ontstaan. Ik vind het een voorrecht dat ik nu door mijn studies en met behulp van mijn levenservaring anderen al een aantal jaren mag begeleiden en mijn passie uit mag voeren.

Loop jij ergens op vast of kan jullie (werk)relatie wat hulp gebruiken?
Bel mij of vul het contactformulier in. Je mag kort jouw hulpvraag vermelden als je dat fijn vindt.

Liefdevolle groet,

Petra Maas