Het leven houdt van degene die het leven…

Wanneer Mental Coaching?

Een belangrijk uitgangspunt van Mental Coaching is, dat mensen een veel grotere verantwoordelijkheid hebben voor hun gedachten, emotionele reacties en gedragingen dan ze meestal willen geloven. Onze manier van denken beïnvloedt namelijk sterk ons gevoel, doen en laten. Door middel van mental coaching krijg je een helder beeld van jouw behoeftes en gevoelens, manier van communiceren, talenten en passies en dit bevorderd jouw persoonlijke ontwikkeling.

Mental coaching is gericht op het verbeteren van jouw levenskwaliteit. Per hulpvraag bepalen we samen de plan van aanpak en stellen we doelen. Samen creëren we als het ware een nieuwe positievere mindset waardoor je fijner, gelukkiger en krachtiger door het leven kunt gaan. We maken gebruik van diverse oefeningen (oa NLP en systemische oefeningen) welke jou een beter inzicht in het verleden geven om vandaar uit toekomstgericht in het hier en nu veranderingen aan te kunnen brengen.  Zo werken we aan een diepgaand en duurzaam resultaat. Alle 4 bewustzijnsniveaus (mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel) worden hierin meegenomen, zodat deze goed met elkaar in balans zijn.

Wat kan ik als Mental Coach voor jou betekenen?

Ik ben jouw vertrouwenspersoon die oordeelloos naar je luistert en mijn aandacht volledig bij jou heeft om al je behoeften, gevoelens, twijfels en angsten mee te delen. De coaching sessies gaan alleen over wat jij wilt in het leven, niet wat anderen van jou willen. Jouw veranderingen in je persoonlijke ontwikkeling hebben invloed op jouw omgeving. De verbinding met jouw omgeving nemen we in de gesprekken mee. Als mental coach en relatietherapeut daag ik je uit, leid, motiveer en inspireer ik jou.

Loop jij ergens op vast of kan jouw relatie wat hulp gebruiken?

Bel mij of vul het contactformulier in. Je mag kort jouw hulpvraag vermelden als je dat fijn vindt.

Na een burn-out

Heb je een burn-out gehad en wil je voor een langere periode after care? Vraag naar de mogelijkheden.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg..