Succesvolle mensen stellen betere vragen en krijgen daardoor betere antwoorden.…

Coaching voor ondernemers en werknemers wanneer heb ik het nodig?

Ieder mens zit wel eens niet lekker in zijn vel op de werkvloer waardoor je niet meer fluitend naar je werk gaat. Dit geldt voor ondernemers en werknemers en dit kan een behoorlijke impact op jouw leven hebben.

Worstel jij al langer met gedachten of jouw werk of jouw onderneming je nog wel gelukkig maakt? Dan is het tijd voor actie en een andere plan van aanpak. Ook ik heb voor een moeilijke zakelijke keuze gestaan. Uit een succesvol bedrijf (Administratieportaal) stappen die ik mede heb opgericht en weer opnieuw beginnen was niet gemakkelijk. Ik weet hoe tegenstrijdig het voelt om zakelijk moeilijke keuzes te moeten maken, omdat hier vaak veel gevolgen aan vasthangen. Ook jezelf een ander gedrag aanmeten op de werkvloer is niet eenvoudig, maar door op de juiste plek te gaan staan met bijbehorende rol, verantwoording en een plezierig communicatie patroon met je collega’s kan je jezelf veel stress besparen. 

Financiële onzekerheid, conflicten op het werk en continue op je tenen te moeten lopen kan veel stress veroorzaken waardoor gezondheidsproblemen en ziekteverzuim op de loer liggen. Door je werk overspannen raken en in een burnout belanden kan voor langdurig uitval zorgen waardoor er een grote onbalans tussen privé en zakelijk ontstaat. 

Doe op tijd afstand van alles wat je slechte energie bezorgt. Je hoeft het niet uit te leggen of te verklaren. Het is jouw leven. Doe wat je gelukkig maakt!

Merk jij dat jouw energie niveau laag is en jouw plezier in je werk verdwenen is? Maasstroom Coaching kan jou helpen om weer met frisse energie en plezier naar je werk te gaan. Ik help jou door middel van gesprekken, vragen en NLP en systemische oefeningen om een andere bril op te zetten en met een frisse blik naar jezelf, je werk, je collega’s, je onderneming en of je werknemers te kijken. Door bewustwording en nieuwe inzichten kun je je eigen gedrag veranderen en makkelijker keuzes maken. Je krijgt hierdoor meer structuur en evenwicht waardoor jouw energie niveau weer opgeladen wordt. 

Maasstroom Coaching is jouw zakelijke sparringpartner die je een kritische spiegel voorhoudt. Hierdoor krijg je inzicht in je sterke punten, maar ook de punten waarop je nog stappen kunt maken. Dit kan gaan over de manier van communiceren, behoeftes kenbaar maken, gevoelens uiten of grenzen stellen. Hierdoor kun je in de toekomst zelf je problemen oplossen en ga je weer fluitend naar je werk. 

 

Vertel waar loop jij op de werkvloer tegen aan? Het zou mij verbazen als ik jou niet kan helpen. Bel mij of neem vrijblijvend contact op of neem een kijkje bij mijn referenties, meerdere ondernemers en werknemers gingen je voor.