We are who we are, because they were who they were

Een familieopstelling helpt verborgen of halfbewuste verbanden te zien. En de wegen om je liefdevol uit die verstrikking los te maken.

Meer rust en ruimte

Een familieopstelling zorgt voor bewustwording en inzicht, waardoor heling plaats kan vinden. Dit wordt als zeer diepgaand en bevrijdend ervaren. Na een opstelling ga je naar huis met een veranderd innerlijk beeld en minder projectie op anderen. Je krijgt een krachtige prikkeling die voor een fundamentele verandering in je denken, voelen en doen zorgt.Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling laat je snel en zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is achter je gedrag. Vaak ben je je niet bewust van het onzichtbare familiesysteem van je jeugd. Het bepaald je handelen in je relaties, opvoeding, werk et cetera. Veel persoonlijke problemen en levensvragen komen voort uit verstrikkingen in het familiesysteem.

Een familieopstelling maakt je bewust van jouw loyaliteit aan je familie of binnen jouw gezin.

Pas als het systeem zichtbaar is, kun je eventuele knelpunten herkennen, erkennen en eventueel wegnemen. Tijdens een familieopstelling werken we systemisch aan vastzittende emoties en overtuigingen. We laten ze vrijkomen zodat er beweging ontstaat in het hele familiesysteem. 


Familieopstelling, is dat iets voor mij?

Een familieopstelling is geschikt voor jou als je

– vastloopt in het leven

– last hebt van terugkerende patronen

– je afvraagt waar jouw gedrag of patronen vandaan komen

– jezelf beter wilt leren begrijpen

– toe bent aan een belangrijke verandering in je leven: relationeel, persoonlijk of professioneel. 


Voorafgaand aan een familieopstelling krijg je eerst een mental coachgesprek. Samen bepalen we jouw kernvraag. Daarna gaan we een-op-een met jouw familieopstelling aan de slag.

Ben je bereid om op een dieper niveau te kijken? Vertel mij waar jij op vast loopt. Je kunt bij mij ook terecht voor individuele coaching en relatietherapie.

 Wil je vrijblijvend contact om af te tasten of ik je kan helpen? Bel mij of vul het contactformulier in.