Weer op zoek naar jouw zon
Als je een dierbare verliest, je gaat scheiden, je baan verliest of je krijgt te maken met ziekte dan wordt na het verlies een nieuwe IK geboren. Een ingrijpend verlies laat pijnlijke sporen achter en vaak is het lastig om de draad van jouw leven weer op te pakken. Wanneer je vastloopt in het rouwproces, kan coaching helpen.

Omgaan met rouw

Je kunt het verleden niet veranderen. Het steeds herbeleven van pijnlijke gebeurtenissen levert een emotie in je lijf op waar je flink last van kunt hebben: omgaan met rouw gaat gepaard met ongemak, begrip en schaamte. Je omgeving ziet vaak niet wat voor impact het verlies op jou als persoon heeft. Zij trekken zich vaak al snel terug uit machteloosheid.

Dreig jij jezelf te verliezen?

In het leven kun je heel veel verschillende soorten rouwprocessen meemaken. Bijvoorbeeld een verlies na een scheiding, overlijden, ziekte, verlies van dromen en verlangens, verlies van werk door ontslag, van je oude leven na een burn-out of het verlies van een kinderwens die niet vervuld is. Ook als je moeite hebt met het loslaten van je verleden, kun je in een rouwproces belanden. Als een verlies of verdriet te groot is – waardoor je jezelf dreigt te verliezen – kan ik je helpen jouw zon opnieuw te laten schijnen.

Hulp bij rouwverwerking

In mijn praktijk mag jouw verdriet en rouwproces er zijn. Ik help je niet ten onder te gaan aan het verlies. Door middel van coach gesprekken, NLP en systemische oefeningen begeleid ik jou in het weer oppakken van de draad of het inslaan van een nieuwe weg. Ook help ik jouw rouwproces beter te leren begrijpen door inzicht wat je aan rouwverwerking nog te doen hebt om het verlies beter te verwerken, zodat je los kunt laten en weer verder kunt gaan. Je gaat weer voelen wat jou gelukkig maakt.

Terug in je kracht

Natuurlijk komen ook het contact maken met jouw pijnlijke gevoelens en het uiten van jouw emoties van het verlies aan bod. De gesprekken en oefeningen helpen om terug in je kracht te komen en stimuleren je tot het nemen van nieuwe stappen.

Voel jij je uitgeput door rouw? Heb jij te maken met een (aanstaand) verlies? Of wil jij met het thema loslaten aan de slag? Ik help je graag.

Wandel je liever samen pratend door de natuur? Dan trekken we onze wandelschoenen aan. Door een groene wandeling word je hoofd en denken helderder.

Wil je vrijblijvend contact om af te tasten of ik je kan helpen? Bel mij of vul het contactformulier in.