Maasstroom Coaching

Jezelf + Relatie + Werk = 🙂

Wil jij…

– het beste uit jezelf halen en persoonlijk of zakelijk groeien?

– de liefde in je relatie levend houden?

– jezelf beter leren kennen?

– beter leren omgaan met het gedrag van anderen?

– meer uit je leven halen door je prestaties en kwaliteit van leven te verhogen?

Ga een doelgericht, creatief en uitdagend veranderingsproces aan. Maasstroom Coaching helpt je inzicht te krijgen en een nieuwe weg in te slaan. Laat jezelf, je relatie en werk fijner stromen voor een gelukkiger leven.

Wanneer ik je kan helpen

Wanneer je niet lekker in je vel zit en je voelt je als een vogel die opgesloten zit en zijn vleugels niet kan spreiden, lijkt het alsof je leeft onder een glazen stolp. Je bent vastgelopen in starre patronen die invloed hebben op je gezondheid, je relatie en je werk. Hoe langer je zo door gaat, hoe minder lucht je krijgt en des te futlozer en ongelukkiger je jezelf gaat voelen. Dit is een natuurlijke reactie van jouw lichaam. Het wil jou activeren om een andere stroming te ontdekken.

Vogels herinneren ons eraan onze vleugels uit te slaan en te ontdekken dat de wereld veel moois in petto heeft. Hiervoor heb je vertrouwen nodig om het leven tegemoet te vliegen.

Met coaching begeleid ik je in de zoektocht naar de sleutels om jezelf te bevrijden. Ik nodig je uit om jouw eigen keuzes te maken, zodat je weer ruimte voelt en heerlijk kunt zweven. Hoe bevrijdend is dat!


 

Je ontdekt dat je kunt kiezen voor een leven vol vreugde en je leert beter om te gaan met tegengeslagen. Je komt weer in verbinding met je natuurlijke zelf, die weet wat goed is voor jou. Dit komt je relatie en werk ten goede. Ben jij klaar om je vleugels uit te slaan? Laten we dan samen de stolp optillen en op ontdekking gaan, dan kun jij weer genieten van het leven en de mensen die belangrijk zijn voor jou.

Maasstroom Coaching heeft als missie zoveel mogelijk mensen een rijk en zinvol leven te laten ervaren. Samen onderzoeken we wat er dwars zit en waarom je vastloopt. Ga de verandering aan en laat oude gedragspatronen, overtuigingen en pijn los. 

Wil je vrijblijvend contact om af te tasten of ik je kan helpen? Bel mij of vul het contactformulier in.

 

Waarvoor je terecht kan bij Maasstroom Coaching

Individuele coaching

Voel jij je vaak depressief? Heb je burn-out symptomen? Loop je al een tijdje vast? Als je het gevoel hebt dat je niet lekker in je vel zit, helpt mental coaching.

Familieopstellingen

Een familieopstelling laat je snel zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is van je gedrag. Hierdoor kan heling en een fundamentele verandering plaats vinden.

Relatietherapie / Communicatie

Zit je relatie in een dip? Is er in jouw relatie sprake van wantrouwen en jaloezie? Voel jij je eenzaam en ongelukkig? Mis je intimiteit? Hoe krijg je het gevoel weer terug? Relatie coaching helpt.

Coaching voor ondernemers - Maasstroom Coaching Header

Coaching in werk

Voel jij je ongelukkig en overspannen door je werk? Heb je last van een conflict op de werkvloer? Coaching voor ondernemers én werknemers helpt om weer fluitend naar je werk te gaan.

Relatie tweedaagse

2 Dagen intensieve relatie coaching. Ik help jullie samen meer in verbinding te komen en de dynamiek te doorbreken. Samen onderzoeken we of jullie kunnen samenvloeien. Mail voor meer info.

Coaching bij rouw en verlies

Wanneer je vastloopt in een rouwproces. Bij verlies van een dierbare, een scheiding, verlies van baan of een ander ingrijpend verlies. Help ik jou jouw zon weer opnieuw te laten schijnen.