"Weer op zoek naar jouw zon....

Er zijn heel veel verschillende soorten rouwprocessen waar je in je leven mee te maken kunt krijgen. Als een verlies of verdriet te groot is waardoor je jezelf ook dreigt te verliezen, gaan we op zoek hoe jij jouw zon weer opnieuw kunt laten schijnen. 

Dit kan bijvoorbeeld een verlies zijn na een scheiding, overlijden, ziekte, verlies van dromen en verlangens, verlies van werk door ontslag, van je oude leven na een burn-out of het verlies van een onvervulde kinderwens. Ook als je moeite hebt met het loslaten van je verleden, kun je in een rouwproces belanden. Je kunt het verleden niet veranderen en het steeds herbeleven van pijnlijke gebeurtenissen levert een emotie in je lijf op waar je flink last van kunt hebben.  

Een ingrijpend verlies laat immers sporen achter. Het omgaan met rouw gaat gepaard met ongemak, begrip en schaamte. Je omgeving ziet vaak niet wat voor impact het verlies op jou als persoon heeft en zij trekken zich vaak terug uit machteloosheid.

In mijn praktijk mag jouw verdriet en rouwproces er zijn en ik kan jou helpen om niet ten onder te gaan door het verlies. Door middel van coach gesprekken met onder andere NLP en systemische oefeningen kan ik jou begeleiden om de draad weer op te pakken of een nieuwe weg in te slaan. Ook om jouw rouw door het verleden beter te leren begrijpen en hierna los te kunnen laten, zodat je weer kunt voelen wat jou gelukkiger maakt.

De gesprekken en oefeningen helpen jou om weer terug in je kracht te komen en zorgen ervoor dat je gestimuleerd wordt tot het nemen van nieuwe stappen. Ook het uiten van emoties van de pijn van het verlies komen aanbod.

Heb jij te maken met een (aanstaand) verlies? Of wil jij met het thema loslaten aan de slag? 

Bel mij of vul het contactformulier in. Je mag kort jouw hulpvraag vermelden als je dat fijn vindt.