Succesvolle mensen stellen zichzelf kwetsbare vragen

Coaching voor ondernemers én werknemers

Voel jij je ongelukkig of overspannen door je werk? Heb jij last van een conflict op de werkvloer? Zit je tegen een burn-out aan? 
Als je niet lekker in je vel zit door je werk en niet meer fluitend naar je werk gaat, kan dit een behoorlijke impact op je leven hebben. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of werknemer.

Wil jij weer vol energie en met plezier naar je werk?

Maasstroom Coaching is jouw zakelijke sparringpartner die je een kritische spiegel voorhoudt. Wat dit jou oplevert? Meer inzicht in je sterke punten. Plus inzicht in de punten waarop je nog stappen kunt maken. Dit kan gaan over de manier van communiceren, behoeftes kenbaar maken, gevoelens uiten of grenzen stellen. Na het coaching traject ben je prima in staat de problemen of conflicten op de werkvloer op te lossen.

Gun jezelf coaching in je werk

Worstel jij met de gedachte of jouw werk of jouw onderneming je nog wel gelukkig maakt? Dan is het tijd voor actie. Maasstroom Coaching helpt jou door middel van gesprekken, NLP en systemische oefeningen. Je leert een andere bril opzetten en kijkt weer met een frisse blik naar jezelf, je werk, je collega’s of je onderneming.

Als je bij je essentie van jezelf uitkomt en dingen doet waar je zelf echt blij van wordt, dan volgt succes.

Op de werkvloer jezelf een ander gedrag aanleren is niet eenvoudig. Het roept vaak bij collega’s weerstand op en vraagt je kwetsbaar op te stellen. Ook ik heb voor een moeilijke zakelijke keuze gestaan. Uit een succesvol bedrijf gedwongen moeten stappen waar ik hard voor gewerkt heb, welke ik samen met mijn ex man heb opgericht en weer opnieuw moeten beginnen was niet makkelijk. Ik weet hoe tegenstrijdig het voelt om moeilijke keuzes te maken op zakelijk gebied. Er hangen vaak veel gevolgen aan vast. Ik was op mezelf aangewezen en ik ging er financieel flink op achteruit, maar kwam ik uit bij mijn eigen passie en dromen. Dit kwam mijn gezondheid ten goede, het gaf mij meer eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Samen op zoek naar jouw essentie

Met coaching groeit je zelfvertrouwen, verandert je gedrag en word je beter in je werk. Door gesprekken en oefeningen ontstaan nieuwe inzichten. Samen gaan we op zoek naar jouw essentie. Hierdoor ontstaat ruimte om problemen op te lossen en keuzes te maken. Zo kom jij lekker in je vel en ga je fluitend naar je werk. 

Wil je vrijblijvend contact om af te tasten of ik je kan helpen? Bel mij of vul het contactformulier in.