Coaching in werk

Je mist het plezier in je werk of je eigen onderneming. Je haalt geen voldoening meer uit je werk en je levert in op levenskwaliteit. 

Door mijn coaching krijg jij weer plezier in je werk én leven. 

maasstroom coaching
maasstroom coaching

Coaching in werk

Je mist het plezier in je werk of je eigen onderneming. Geen voldoening en je levert in op levenskwaliteit. 

Door mijn coaching krijg jij weer plezier in je werk én leven. 

Je kijkt op tegen iedere werkdag

De wekker gaat, je kijkt naar buiten en ziet dat het licht is. In je hoofd komt maar één zin op: ‘daar gaan we weer…’ Je loopt naar beneden, pakt je eerste kop koffie, zet het nieuws aan en voor je het weet, stap je in de auto. Je hebt er geen zin in. Aan het einde van de dag stap je weer vermoeid in je auto om vervolgens rond 19.00 uur in slaap te vallen op de bank.

Komt dit je bekend voor? Dan heb je een groot probleem. Door je werk lever je in op levenskwaliteit. Je geniet niet van het werken zelf, je bent constant uitgeput en je relaties buiten je werk staan onder druk. Voor jou is het niet fijn, voor je familie en vrienden ook niet. Met coaching in werk kan je hier verandering in brengen.

Ik heb hetzelfde meegemaakt…

Hard werken loont. Dat werd mij door mijn ouders meegegeven. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen de kortste keren was ik international purchase manager en later zelfstandig ondernemer. Ik verdiende goed, maar kwam uiteindelijk vast te zitten. Dit leidde tot een burn-out en een relatiecrisis.

Ik weet hoe het voelt om met je werk in je maag te zitten. Ik weet ook hoe het voelt om dit op te lossen en wat ervoor nodig is om een geweldig leven te leiden waarin werk voelt als een privilege.

Dat is ook de reden dat ik mijn cliënten coach, zoals met coaching in werk. Ik zie wat werkgeluk met hen doet, dat maakt mij gelukkig. En dat wil ik ook voor jou.

Je kijkt op tegen iedere werkdag..

De wekker gaat, je kijkt naar buiten en ziet dat het licht is.

In je hoofd komt maar één zin op: ‘daar gaan we weer…’ Je loopt naar beneden, pakt je eerste kop koffie, zet het nieuws aan en voor je het weet, stap je in de auto.

Je hebt er geen zin in. Aan het einde van de dag stap je weer vermoeid in je auto om vervolgens rond 19.00 uur in slaap te vallen op de bank. 

Komt dit je bekend voor? Dan heb je een groot probleem.

Door je werk lever je in op levenskwaliteit. Je geniet niet van het werken zelf, je bent constant uitgeput en je relaties buiten je werk staan onder druk.

Voor jou is het niet fijn, voor je familie en vrienden ook niet.

Ik heb hetzelfde meegemaakt…

Hard werken loont. Dat werd mij door mijn ouders meegegeven. Zo gezegd, zo gedaan.

Binnen de kortste keren was ik international purchase manager en later zelfstandig ondernemer.

Ik verdiende goed, maar kwam uiteindelijk vast te zitten. Dit leidde tot een burn-out en relatiecrisis. 

Ik weet hoe het voelt om met je werk in je maag te zitten. Ik weet ook hoe het voelt om dit op te lossen en wat ervoor nodig is om een geweldig leven te leiden waarin werk voelt als een privilege.

Dat is ook de reden dat ik cliënten coach. Ik zie wat geluk in werk met hen doet, dat maakt mij gelukkig. Dat wil ik ook voor jou.

Dit zegt Pauline over coaching in werk

Petra heeft mij geholpen om anders dan voorheen met bepaalde situaties op mijn werk om te gaan. Door haar luisterend oor en het geven van goede inzichten kreeg ik voldoende input en handvaten om situaties vanuit een andere invalshoek te bekijken en voor mezelf de juiste beslissingen te nemen. Voor mij heeft het traject bij Petra veel nieuwe inzichten en rust gebracht.
Pauline, 52 jaar
Directiesecretaresse

Pauline's mening

Petra heeft mij geholpen om anders dan voorheen met bepaalde situaties op mijn werk om te gaan. Door haar kreeg ik voldoende input en handvaten om voor mezelf de juiste beslissingen te nemen.

Voor mij heeft het traject bij Petra veel nieuwe inzichten en rust gebracht.
Diana, 42 jaar
Huismoeder

Jij wilt meer energie en plezier

Door de gesprekken en oefeningen die we samen doorlopen tijdens het coaching in werk traject, creëer je nieuwe inzichten die voor werkgeluk en tevredenheid zorgen. Je hoeft niet meer te jagen op die promotie, je hoeft niet bang te zijn wat collega’s van je prestaties vinden, je bent weer blij met je werk en lekker jezelf. De dag beginnen en afsluiten met energie, dat is het grootste voordeel.

Ben jij klaar voor positieve reacties van de mensen om je heen?

Een energieke jij waar iedereen wat aan heeft (inclusief jezelf)

Na een dag werken stap jij met een glimlach weer in je auto. Die file? Maakt niet uit. Je hebt zin om thuis te komen en wat leuks te gaan doen. Wordt het sporten? Met de kinderen even wandelen? Of bezoek je je ouders plotseling omdat het kan? Je hebt er weer de energie voor, de levenslust is terug en je voelt je gelukkig.

De energie die je straks weer hebt door geluk in je werk zorgt ervoor dat je beter slaapt. Moet je eens zien wat voor voordelen coaching in werk kan hebben.

Maasstroom - icoon 2 relatietherapie

Jij wilt meer energie en plezier.

Door de gesprekken en oefeningen die we samen doorlopen, creëer je nieuwe inzichten die voor werkgeluk en tevredenheid zorgen.

Je hoeft niet meer te jagen op die promotie, je hoeft niet bang te zijn wat collega’s van je prestaties vinden, je bent weer blij met je werk en lekker jezelf. De dag beginnen en afsluiten met energie, dat is het grootste voordeel.

Ben jij klaar voor positieve reacties van de mensen om je heen?

Een energieke jij waar iedereen wat aan heeft (inclusief jezelf)
Na een dag werken stap jij met een glimlach weer in je auto. Die file? Maakt niet uit. Je hebt zin om thuis te komen en wat leuks te gaan doen.

Wordt het sporten? Met de kinderen even wandelen? Of bezoek je je ouders plotseling omdat het kan? Je hebt er weer de energie voor, de levenslust is terug en je voelt je gelukkig.

De energie die je straks weer hebt door geluk in je werk zorgt ervoor dat je beter slaapt. Moet je eens zien wat voor voordelen een beetje coaching kan hebben.

Doordat ik keuzes op privé en werkgebied naar aanleiding van onze gesprekken gemaakt heb, ben ik heel blij met hoe mijn leven nu is. Ik vond het fijn om met Petra te praten en te ventileren. De gesprekken hebben voor rust in mijn leven gezorgd. Ik meen oprecht vanuit mijn hart dat Petra een bijzonder en fijn persoon is die haar vak met passie en professioneel uitoefent.
Ahmed, 35 jaar
Ondernemer
Doordat ik keuzes op werkgebied naar aanleiding van onze gesprekken gemaakt heb, ben ik heel blij met hoe mijn leven nu is.

Ik vond het fijn om met Petra te praten en te ventileren. De gesprekken hebben voor rust in mijn leven gezorgd.
Ahmed, 35 jaar
Ondernemer

Dit levert coaching in werk jou op

Dit levert coaching in werk jou op

Zo haal jij straks weer voldoening uit je werk

1. Ontdekken waar je nu staat

We ontdekken waar je nu staat en waarom je hier terecht gekomen bent. We brengen jouw pijnpunten in kaart. 

2. Persoonlijke doelen opstellen

We brengen jouw doelen in kaart waar jij graag zou willen staan. Jouw doelen zorgen ervoor om koers te houden. Dit is de start om samen op weg te gaan naar de top van de berg waar het uitzicht op zijn mooist is. 

3. De confrontatie aangaan met je pijnpunten

In deze fase is het tijd voor actie. Je hebt er voor gekozen om het anders aan te gaan pakken. Je gaat de strijd aan met je pijnpunten, overwint ze en begint te veranderen. Je merkt de positieve effecten. De weg naar boven vooral genietend van jouw groei en doorzettingsvermogen. 

4. Doelgericht plan uitvoeren

We werken met een duidelijk actieplan dat je stap voor stap afwerkt. Iedere stap brengt je dichterbij je uiteindelijke doel. En als we samen de top bereikt hebben dan mag je gaan genieten van het mooie uitzicht, de rust en het bereikte succes. Je bent succesvol en autonoom. 

Gesprek

Zo haal jij straks weer voldoening uit je werk.

1. Ontdekken waar je wil staan

We ontdekken waar je nu staat en waar je graag zou willen staan. Ook je pijnpunten behandelen we in het begin veelvuldig. Je gaat direct aan de slag met mogelijke oplossingen!

2. Persoonlijke doelen opstellen

Nadat het duidelijk is waar jij heen wilt, zetten we je persoonlijke doelen uiteen en brengen we je kernwaarden in kaart.

3. De confrontatie aangaan met je pijnpunten

In deze fase is het tijd voor actie. Je gaat de strijd aan met je pijnpunten, overwint ze en begint te veranderen. Je merkt de positieve effecten.

4. Doelgericht plan uitvoeren

Ik stel een duidelijk actieplan op dat je stap voor stap afwerkt. Iedere stap brengt je dichter bij je uiteindelijke doel.

Voorkom een burn-out!

Je kunt nu niets doen en binnen een paar maanden of een jaar in een burn-out belanden. En dan ga je een heel ander traject in. Dat wil je niet. Onderneem actie, start met coaching in werk en ik beloof je dat je jezelf binnen een halfjaar weer gelukkig voelt.

Plan hieronder je gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek in slechts 2 minuten in!

Voorkom een burn-out!

Je kunt nu niets doen en binnen een paar maanden of een jaar in een burn-out belanden. En dan ga je een heel ander traject in.

Dat wil je niet. Onderneem actie en ik beloof je dat je jezelf binnen een halfjaar weer gelukkig voelt.

Ik beloof je: over driekwart jaar sta je weer gelukkig in het leven! 

profielfoto

Je twijfelt voor coaching in werk bij Maasstroom Coaching?

Dat kan ik goed begrijpen met al die ‘coaches’ van tegenwoordig. Hoe weet je zeker dat je de juiste persoon treft?

Ik heb cum laude HBO-studies afgerond op het gebied van mental coaching, relatiecoaching, acceptance and commitment therapy (ACT), familieopstellingen, coaching op zelfvertrouwen en rouwcoaching. Daarnaast geloof ik niet in een one size fits all strategie. Jij zit in een unieke situatie, dus je hebt een unieke oplossing nodig. Ik geloof ook niet dat ik iedereen kan helpen en ben daar goudeerlijk in. Daarom bied ik je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, zodat we kunnen kijken of we een match zijn.

Je zit nergens aan vast en kunt zelf beslissen wat je doet. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op weg naar werkgeluk.

profielfoto

Je twijfelt?

Dat kan ik goed begrijpen met al die ‘coaches’ van tegenwoordig. Hoe weet je zeker dat je de juiste persoon treft? 

Ik heb cum laude HBO-studies afgerond op het gebied van mental health, relatiecoaching en coaching op zelfvertrouwen. Daarnaast geloof ik niet in een one size fits all strategie. Jij zit in een unieke situatie, dus je hebt een unieke oplossing nodig. Ik geloof ook niet dat ik iedereen kan helpen en ben daar goudeerlijk in. Daarom bied ik je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, zodat we kunnen kijken of we een match zijn. 

Je zit nergens aan vast en kunt zelf beslissen wat je doet. Let op: door de vele aanvragen heb ik slechts vier plekken per maand voor een kennismakingsgesprek werkgeluk.

Veelgestelde vragen

Zij behaalden succes:

Tijdens het intakegesprek heb ik aangegeven wat mijn problemen waren en samen hebben we gaandeweg deze problemen geanalyseerd en gekeken naar de mogelijke oplossingen om te kunnen toepassen. Daarbij werd ik goed geholpen door Petra’s manier van vragen stellen.
Jason, 50 jaar
Ik ben bij Petra geweest, omdat ik niet lekker in mijn vel zat zowel privé als zakelijk. Ik heb onze gesprekken als zeer prettig ervaren en het hielp mij echt om een knop om te zetten op een paar punten.

Ik vond dat zeer apart, omdat ik hier normaal niet zo voor open sta om allemaal persoonlijke dingen te delen.
Jochem, 42 jaar

Zij behaalden succes:

Ik ben bij Petra geweest, omdat ik niet lekker in mijn vel zat zowel privé als zakelijk. Ik heb onze gesprekken als zeer prettig ervaren en het hielp mij echt om een knop om te zetten op een paar punten.

Ik vond dat zeer apart, omdat ik hier normaal niet zo voor open sta om allemaal persoonlijke dingen te delen.
Jochem, 42 jaar
Tijdens het intakegesprek heb ik aangegeven wat mijn problemen waren en samen hebben we gaandeweg deze problemen geanalyseerd en gekeken naar de mogelijke oplossingen om te kunnen toepassen. Daarbij werd ik goed geholpen door Petra’s manier van vragen stellen.
Jason, 50 jaar